[degustacja] Backoriu

cranberies
Na czasy bezalkoholowe najlepszy kwas chlebowy. Dzi¶ recenzja litewskiego wyrobu.

Nazwa: Backoriu Gaivusis Giros Gerimas
Producent: UAB "Vilniaus Alus"
Skład: Angliarugste prisotinas vanduo, cukrus, giros koncentratas 3.2% (sudetyje yra rugiu ir mieziu salyklo), rugstinguma reguliuojanti medziaga, citrinu rugstis. Galimos naturalios nuosedos. Pasterizuotas.
Parametry: kwas chlebowy pasteryzowany, warto¶ć energetyczna 100ml: 37 kcal / 159 kJ. Bez konserwantów.
Butelka: 500ml

Szlachetny i pełny smak kwasu chlebowego, z mocnym chlebowym posmakiem. Od Obołonia bardziej wyrazisty i tre¶ciwy. Szkoda, że nie do kupienia w Polsce...
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • black-velvet.pev.pl
  • Tematy
    Powered by wordpress | Theme: simpletex | © cranberies